• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a párommal próbálkozunk a babával és ebben a hónapban még nem jött meg és hányingerem van.MIkor érdemes elmenni a dokihoz?Már voltam egyszer mikor késett és megvizsgált de nem voltam terhes.És kérdezte hogy nem szokott viszketni "az"?Azt miért kérdezhette?Van köze a terhességnek?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!

        Mielőtt ismét elmenne, egy hetes menses késés után csináljon egy terhességi tesztet, és akkor nem fog feleslegesen menni...

        Esetleg ha bővebb folyása is van (amit az orvos láthatott) okozhat viszketést, de nem minden folyás kóros, ezért kérdezhette az orvos, hogy vannak-e panaszok.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 13:53:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: