• Terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az után szeretnék érdeklődni, hogy lehetek e terhes ha szedek rendesen fogamzásgátlót, de a múlt hónapban volt némi hüvelygombám. Gyengíthette e a fertőzés a tabletta hatását? Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló védelme témában

        Kedves Hölgyem!

        A fertőzés nem befolyásolja a fogamzásgátló hatását.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 13:45:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: