• Hormonzavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/ Nő ! Szeptemberben hagytam abba a fog.gátló szedését. Most az utóbbi 1-2 hónapban vettem észre magamon különböző változásokat: Megnőtt a hasam alsó része (a köldököm és a nemiszervem közötti rész), a mellbimbóm pl. meleg hatására annyira megduzzad, hogy ekkorának még sosem láttam, és a mellbimbóm körül dudorok tömkelege van, valamint a mellbimbóm közepe sötét színű, majdnem fekete. Ezek hormonális változások? Az abbahagyás óta az első mensim 42 napra érkezett, most a 37.napon vagyok és még nem jött meg. Lehet hogy abbahagytam a gyógyszert és ezzel teljesen megborítottam a hormonháztartásomat? Válaszát köszönöm! Viki

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Kedves Viki!

        A terhességet kellene kizárni, amit leirt lehet terhességre jellemző. Tabletta abbahagyása is okozhatja a ciklus felborulását, a menses kimaradását is átmenetileg, forduljon nőgyógyászhoz.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor  


         A kérdésre a választ a www.fokuszbanano.hu portál orvosszakértője írta >>Tovább a www.fokuszbanano.hu-ra!


         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-12-13 14:04:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: