• Miért nem sikerül?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! számomra egy elég komoly problémával fordulok önhöz.3 éve van komoly kapcsolatom.és 2 éve élek nemi életet, de sajnos én még szex közben nem jutottam el a csúcsra pedig mindent megprobáltunk.mindig csk orálisan tudok elmenni.minden pózt és mindenféle technikát kipróbáltunk de sehogy nem jött össze.17 éves lány vagyok és ez a probléma engem nagyon aggaszt.lehetséges az hogy sosem fogom eljutni a csúcsra szex közben? vagy ez mitől lehetséges?komolyabb problémáim nincsenek a családommal is minden rendben szóval még arra sem foghatom hogy az idegeskedéseim miatt van.és ez a dolog a barátomat nagyon elkeseríti mert azt hiszi hogy csak miatta van az egész.kérem segítsen vagy mondjon valami olyan ötletet amivel talán eljuthatok a csúcsra.válaszát előre is köszönöm:egy elkeseredett lány:(

        WEBBeteg szakértő válasza a orgazmushiány témában

        Kedves Elkeseredett!

        A hüvelyi közösülés során a csikló nem ingerlődik, tehát persze, hogy nem jut el a csúcsra mert ahhoz a csiklót is párhuzamosan ingerelni kell, vagy maga által maszturbálás útján vagy pedig a párjának. Az orális szex útján a csikló ingerlődik, ezért van akkor orgazmusa. Tehát semmi baj nincs, csak éppen a csiklóról nem szabad megfeledkezni. Ilyen egyszerű.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 13:34:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: