• Lehet, hogy most fog megjönni???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr Nő!!!

         

        Köszönöm előző levelemre a válaszát. Ma van kb az 53-ik napja, hogy nem jött meg.  Az előbb voltam a WC-n és azt vettem észre,hogy barnás folyásom van,. A hasam is tompán fáj, úgy mint mikor meg szokott jönni.Lehetséges,hogy most végre megjön??? Lehet ez annak a jele??? apr 2ra van időpontom a dokihoz. Okozhatja-e ezt a kimaradást az,hogy 8évig szedtem szünet nélkül tri regolt, habár már egy éve hogy nem szedem, de eddig mindig megjött. Lehet,hogy a gyógyszer felborította a hormonjaimat??? Vagy még most sem ürült ki.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy mensesről van szó, hiszen a barnás folyás kevés vért jelent. Mivel már egy éve nem szedi a fogamzásgátlót, ez nem befolyásolja a hormonális működést, már régen kiürült a szervezetéből, ne aggódjon.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 10:34:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 06:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: