• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Párommal kisbabát szeretnénk. Tavaly novemberben hagytam abba a Mercilon tablettát. A ciklusom nagykából 26 naposra állt be. A legutóbbi menstruációm márc. 7.-én kezdődött és 4 napos volt. A következő menstruációmat április 1.-re vártam, de ma, azaz márc. 25.-én megjött. Citológián utoljára februárban voltam az eredményem jó. februárban vizsgáltak is, minden rendben volt. Az aktív "babaprogram" ebben a hónapban szünetelt személyes okokból, utoljára a menstruációm 2 vagy 3 napján voltunk együtt védekezés nélkül. A kérdésem az lenne kezdjek e aggódni, vagy várjam meg mi történik a következő ciklusban. Válaszát előre is köszönöm, Juty

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Juty!


        Szerintem nincs oka aggodalomra, de ha gyakoribbá válik a menses, akkor érdemes lenne hormonvizsgálatot csinálni, és a peteérést ellenőrizni

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 15:30:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: