• Elmaradt menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő!

        Nemrégiben irtam Önnek "izomrángás?" cimmel levelet, és ezúton szeretném megköszönni válaszát. Most annyit fűznék még a témához, hogy menstruációm egy hete késik. Mint multkori levelemben irtam, ezelőtt rendszeres volt, most azonban pár napja érzek enyhe görcsöket, és némi barnás folyásom is van. Legutóbbi menstruációmnál éreztem farkcsontomban enyhe lüktetést, fájdalomnak nem nevezném, de ha sokáig álltam akkor nagyon nehéznek éreztem az egész derekam, de ezt betudtam a menstruáció velejárójának. Most ezt is érzem pár napja, biztosra vettem, hogy meg fog jönni, de már egy hete semmi, csak a barna folyás, de ez is csak cseppekben. Mostmár végképp nem tudom, hogy ez mitől lehet. Válasza megnyugtatott, hogy nem lehetek terhes, de most ismét felmerült bennem a gyanú! Lehetséges, hogy mégis? Bár ahogy már emlitettem, négy negativ tesztem volt. A teljesség kedvéért bemásolom múltkori levelem:

        Olyan problémám lenne, hogy a hasamban érzek valami izomrángáshoz hasonló dolgot már lassan két hónapja, és nem tudom ezt mire vélni, vajon mitől lehet ez? Utoljára november elején volt sexuális kapcsolatom, akkor megszakitásos módszerrel védekeztünk, és már négy terhességitesztet végeztem, mind negativ lett, menstruációm továbbra is rendszeres, bár az utóbbi két hónapban, két periódus között is volt néhány napos enyhe mensesem. Először terhességre gondoltam, de ennek tényleg semmi jele, csak ezek a rángások a hasamban. 21 éves vagyok, és december eleje óta külfüldön élek, elég nagy változások voltak mostanában az életemben, és elég stresszes is vagyok, lehetséges, hogy ez az oka? Mivel külföldön vagyok, igy orvoshoz elmennem elég körülményes lenne, ezért kérem az Ön segitségét.

        Válaszát ismét köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        A menses rendellenessége, és az alhasi fájdalom miatt szerintem mégis el kellene mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra, hogy kiderüljön mi okozza a mostani panaszokat. Lehet akár petefészek ciszta is

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 15:24:12; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 13:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: