• Terhes lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorur/no!

        1hete vesztettem el a szuzessegemet a barátommal.Az aktus kozben vegig vedekeztunk ovszerrel,es mikor ejakuált akkor kivette belolem a péniszét! De viszont meg a szuzességem elvesztése elott,vagyis az kábé 2hete volt,hogy a barátom belemtette a péniszét,de csak a legvégét és kozben nemvédekezett.A pénisze végét leis torolte nehogy ondo keruljon belem,es ez az egesz csak néhány másodpercig tartott.Most kellet volna 23ikán megjonnie a menzeszemnek,de még mindig nemjott meg.A melleim ha kicsit erosebben hozzájuk érek fájnak,néha gorcselek,eléggé ingerlékeny és agressziv vagyok.Ezek a késo menzeszem jelei lehetnek vagy a terhességé?Lehetek terhes?Mennyit késhet a menzeszem és kihatással van a késésre az is hogy nagyon ideges vagyok azmiatt hogy nem e vagyok terhes?

        Kérem szépen hogy mielobb valaszoljanak,mert nagyon fontos!

        Elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű csak késik a menses, de egy terhességi tesztet ha csinál, nem is fog tovább izgulni. Teendő annyi van, ha a következő menses sem jönne meg, akkor orvoshoz kell menni, de egyébként nem kell aggódni, viszonylag gyakori, hogy egy-egy menses késik, vagy kimarad, a női szervezet nagyon érzékeny.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-25 14:23:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: