• Folyás 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Farkas Ágnes Doktornő!

        Köszönöm a válaszát a korábbi kérdésemre.

        Ahol a konizációs műtétet csinálták, ott nem felszívódó varratokkal dolgoznak és biztos, hogy a műtétre rá 1 hónappal távolították el azt (nagyon fájt is).

        Lehet valami bajom abból, hogy nem felszívódó varrattal rögzítették a méhnyakat? Ön szerint akkor kizárható, hogy még a seb tisztul folyás gyanánt, tehát valami kóros dolog van a háttérben?

        Válaszát köszönöm!

        Krisztina

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Krisztina!


        Lehet, hogy a felszívódó varratok a gyakoribbak, de ha nem felszívódó varrat, majd annak eltávolítása történt, ez nem jelenthet problémát a sebgyógyulásban, ne aggódjon. A folyás jellegét egy vizsgálattal lehet eldönteni, hiszen akkor látszik, hogy valóban fertőzésről, vagy normál hüvelyváladékról van szó. Ezt látatlanban nem lehet megítélni. A fájdalom és sárgás szín utalhat fertőzésre is. Hívja fel nyugodtan kezelőorvosát, és mondja el neki is a panaszokat.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 15:24:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 11:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: