• Kimaradt fogamzásgátló tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Vasárnap estére hányásos, hasmenéses betegséget kaptam el. Mivel többször hánytam az este folyamán, így nem mertem bevenni a regulon fogamzásgátló tablettámat, amit este 8 órakor szoktam bevenni. Másnap (hétfő) délelőtt már jobban voltam, úgyhogy pótoltam a gyógyszer bevételét, fél11 kor. Aznap este (hétfőn) a szokásos időben bevettem 8 órakor a gyógyszert.

        Ma (kedd) reggel arra keltem fel, hogy kevés barnás véres folyásom van.

        Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a gyógyszer nem időben való bevétele és pótlása okozhatta?

        Előre is köszönöm válaszát, Nikolett

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Nikolett!


        Valószínű, hogy a betegség, és a hiányzó gyógyszer okozz a barnás váladékozást. Mindenesetre alkalmazzon legalább egy hétig kiegészítő védekezést, és ha nem múlik a barnás folyás, esetleg viszketés, irritáció társulna hozzá (ami utalhat fertőzésre), akkor forduljon nőgyógyászhoz egy vizsgálatra.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 14:50:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: