• Febr. 2-án volt utoljára

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!!

         

        Febr 2. óta még mindig nem jött meg.Valamelyik nap úgy éreztem, hogy úgy fáj a hasam mint mikor meg szokott jönni. De semmi. Ápr 2-re bejelentkeztem a dokihoz, de félek,hogy valamilyen bajom lehet, mert ilyen még nem volt, hogy ,kimaradt. A legutóbbi mensesem is nagyon kevés volt. A párommal óvszerrel védekeztünk, ami nem szakadt el. Attól lehet-e teherbe esni, hogy csak egymáshoz ér a 2 nemi szerv?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció kimaradása témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha bármilyen okból felmerül a terhesség éehetősége, inkább csináljon egy terhességi tesztet, és utánna nem fog idegeskedni teljesen feleslegesen.
        A menses egyébként kimaradhat hormonális rendellenesség, egyszerű petefészek ciszta, stressz és még rengeteg ok miatt, ne izguljon, viszonylag gyakori probléma. Ritka az, hogy egy nőnek egész életében óramű pontossággal jelentkezik a menses. Ha nincs egyéb panasz, és a terhességi teszt is negatív, akkor nem késik el semmivel se, ha áprilisban megy orvoshoz.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 13:35:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 06:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: