• Milyen betegségre utal?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor(nő)!

        Már feltettem néhány kérdést, remélem emlékszik rám. Köszönöm szépen az eddigi válaszokat. Egy elszakadt gumi után túl vagyok egy menstruációm és 2 negatív terhességi teszten (30 nap után). Lenne pár kérdésem még. Ha a terhességet valóban kizárhatom, akkor valami más problémám van. Az alhasam fel van puffadva (a köldököm alatti rész) egy kis csíkot látok olyan 2-3 cm-eset. Ez minek lehet az oka? Olvasgattam és sok terhes nőnél is jelentkezik ilyen csíkocska. Lehet hogy a teszt mégis tévedett? Vagy más megbetegedésnek is lehet az oka? Tegnap az együttlét közben nagyon fájt a hüvelyem, ami kellemetlen volt számomra hiszen így nem tudtam igazán élvezni a dolgot. Emellett elég sokat kell pisilnem, és a hüvelyváladékom is kicsit több mint szokott lenni. A hangulatom elég rossz, és fáradékony vagyok, és még ezek mellett nagyon sokszor fáj a fejem.  Most akkor ezek a tünetek (ha tünetek egyálalán) milyen betegségre utalnak?

         

        Válaszát előre is nagyon köszönöm:

         

        Tisztelettel: Egy 20 éves lány

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Legutóbbi levelében is arról panaszkodott, hogy alhasi fájdalom, gyakori vizelési inger és bővebb folyás van...
        A mostani levele alapján még biztosabbnak tűnik, hogy van egy hüvelyfertőzése, amit kezelni kell. Tehát a vizsgálatot nem tudja elkerülni.
        A fájdalom az együttlét alatt, a bővebb folyás, gyakori vizelési inger egy fertőzésre utal, amit mihamarabb kezelni kellene.
        A csík az alhason szerintem mindig ott lehetett, terhesség alatt ez nem jelenik meg ilyen hamar. Ne aggódjon a terhesség miatt, inkább a fertőzést kezeltesse ki, mielőtt egy felszálló fertőzés kialakulhatna. Ha megnyugszik, kezelik a fertőzést akkor a panaszai is megszűnnek majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 11:01:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: