• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr!A történet nagyon hosszú nem is tudok mindent leírni.Január végén voltam együtt a barátommal,és nagyon megijedtem,hogy terhes lettem.Azóta ez már tisztázódott hogy mégsem,de közben elküldtek a munkahelyemről.Így folyamatosan nagyon stresszes vagyok.Hányingerem van,homályosan látok,szédülök,izzadok,fáj a derekam,a hasam,és mindig úgy érzem hogy lázas vagyok,de csak hőemelkedés.Ezért gondoltam a terhességre.A nőgyógyász csak elküldött hüvelyi ultrahangra,ott derült ki,hogy nem vagyok terhes.Hiába mondtam a panaszaimat meg sem vizsgált,csak felírta az Orgametril nevű gyógyszert,és fogamzásgátlót.A háziorvos is csak belenézett a torkomba(minden rendben),de azért felírt egy Sumetrolim kúrát.Ő sem küldött tovább!Még annyit mondott,hogy pszichés eredetüek a panaszaim.Még azt hozzá kell tennem,hogy az utolsó két menstruációm alig volt meg,mégsem vizsgálnak ki.Én meg itthol ülök és azon agyalok hogy mi lehet a bajom,és miért nem néznek utána???Lehet hormonzavar is nem?De még kihez menjek el?

        WEBBeteg szakértő válasza a rosszullét témában

        Kedves Hölgyem!


        A menses rendszertelensége valóban lehet hormonzavar is, de egyetértek háziorvosával, panaszai pszichés eredetűnek tűnnek. Vagy pszichológust, vagy pszichiátert keressen fel, hogy segíteni tudjanak. A stressz, a munkanélküliség, a talán bizonytalan párkapcsolat, de legalábbis a családalapítástól való félelem összeadódott, és ez okozza a tüneteit. Ezen sokat tudnak segíteni, de ehhez meg kell tanulni feldolgozni a problémákat.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 10:42:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: