• Baktériumok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok!Én egy 30éves nő vagyok.Már több mint 1 hónapja nőgyógyászati problémákkal küzdök.Először fehér darabos váladékozás jött viszketéssel. A doktornő megállapította,hogy baktérium okozta fertőzés.Írt fel antibiotikumot és Klion D-100 hüvelytablettát, és tejsavas öblítést.Ezeket mind véig használtam,majd menstruáció következett. A menses után barnás,darabos váladék jött,a dotornő azt mondta,hogy gomba,valószínű az antibiotikumtól.Leoltotta,és nem tenyészett ki semmi sem belőle.A gombára valami 1 szem gyógyszert írt,a nevét már nem tudom,és egy aplikátoros krémet is,ami 5 napig hatott.Ezután újra jelentkeztek a baktériumos fertőzés jelei,erre is Klion D-100-as hüvelytablettát kaptam és elkezdtem mellé szedni ezüstkolloidot+ tejsavas öblítést.10 nap után jeleztem a doktornőnek,hogy nem múltak el a panaszaim,ekkor Betadin kúpot írt fel és betadinos hüvelyöblítést,amit majd menstruáció után kell elkezdenem. Remélem már ettől elmúlik!!! Szeretném kérdezni,hogy mi lehet ennek az oka?Még egy kérdésem lenne: a műanyag kacsát fertőtlenítés után lehet-e újra használni?A Válaszát köszönöm.Angéla

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Angéla!

        Műanyag kacsát nem használunk fertőtlenítés után-csak azért, mert a kacsa tönkremegy-fertőzést nem okoz egyébként.Szájon át szedhető antibiotikumot adtam volna Önnek, gombaellenes szerrel együtt, utána a tejsavas hüvelyöblítést.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor - A kérdésre a Fókuszban a Nő! orvos szakértője válaszolt. Tovább a Fókuszban a Nő! oldalára


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 09:15:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: