• Klion 100 D

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Múlt év októberében voltam a szokásos évi nőgyógyászati rákszűrésemen. Akkor p2-es lett az eredményem és találtak valami gyulladást ezért visszahívtak és adtak antibiotikumot. Majd kérték hogy januárban menjek vissza. A január végi ismételt rákszűrésem már p3-as volt és a gyulladás sem múlt el. Nagyon megijedtem. Az orvos felírt Klion 100 D-t és vett kenetet, amelyre a következő eredmény érkezett: TF:III, Soor: negatív, Trichomas: negatív, Vegyes bac., sok lhs, sok fvs. Ez mit jelent? Kaptam Sumamed S-t mivel állítólag ha Clamydiám van ez segít. És egyszerre kell bevennem minkét szemet. Ezt eddig azért nem tettem meg mert nem akartam az antibiotikummal együtt használni. De a klion-tól a 8.-ik napon vérezni kezdem. Az orvos azt mondja hagyjam abba néhány napra és aztán fejezzem be mert különben nem lesz jó az új rákszűrési eredmény, amire majd májusban kell visszamennem. Eddig is elég rossz volt a hangulatom, tudva, hogy nem biztos, hogy minden rendben van velem de most ez a vérzés még jobban elkeserített. Jól teszem ha várok és ha elmúlt a vérzés akkor elhasználom a maradék 2 szemet? Tényleg nem kóros hogy vérezni kezdtem? Az orvos szerint nem menstuáció, csak a Klion teszi.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        A Klion D 100 egy helyi kezelés, a Sumamed S meg szájon át alkalmazható terápia. Vegye be nyugodtan a gyógyszert, másféle kórokozót kezelhetünk vele, és szüksége van erre is, arra is, nyugodtan beveheti egyszerre.
        A vérzés hüvelyi fertőzések esetén, és a helyi kezelés hatására előfordulhat. Ilyenkor a méhszáj felszíne a gyulladás miatt vérzékenyebb, és irritáció hatására vérzés származhat belőle, ne aggódjon emiatt. A kezelést azért kell befejezni, mert a kórokozók elleni gyógyszeres terápia akkor teljes, ha végig elhasználjuk az adott gyógyszert.
        Miután befejezte a gyógyszeres kezelést, javaslom vegyen egy recept nélkül kapható készítményt, amivel a hüvely normál flóráját tudja majd helyreállítani, pl. Floragyn.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 10:06:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: