• Teszt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur!Aszt szeretném meg kérdezni,hogy ha tünetek megvannak, a terheségel kapcsolatban,de  a teszt negativot muta,akkor nem vagyok terhes?Ha nem akkor hogy hogy érzem a számban a fém izt is,émejgések és mel feszülés is van.A menszesz az inkáb barnás volt 3 napig:( Önszerint ez mi lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhességi teszt témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem írja sajnos, mikor volt az utolsó menses, és mikor volt a valószínű együttlét, de ha a teszt negatív, akkor kicsi a valószínűsége a terhességnek. A terhességgel járó kellemetlen tünetek jelentkezésekor már pozitív szokott lenni a teszt is.
        Átmeneti hormonális zavar, vagy egy vírusfertőzés is okozhat hasonló jellegű panaszokat.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-23 09:57:25; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: