• Korai menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Nekem az lenne a problémám, hogy egy pár hónapja mindig hamarabb kezdek el menstruálni, ez alatt azt értem, hogy kb. olyan 19. napra már megjön. És ez azóta van így, amióta közösültem az új barátommal. És azóta még elég kellemetlen illatú folyásom van. Mitől van ez? Lehet hogy valami betegséget kaptam el? Előre is köszönöm a segítséget. Regina

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzészavar, hüvelyfertőzés témában

        Kedves Regina!

        Mindenképpen nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. A kellemetlen illtú folyás fertőzésre utal, amit meg kell vizsgálni, és megfelelő gyógyszerrel kell kezelni.
        Így legalább a vérzészavart is ellenőrizni tudják.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-20 11:30:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: