• Biztos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        NOS KEDVES DOKTORNŐ ÁGNES BIZTOS HOGY CSAK EZ AZ EGY MAGYARÁZAT VAN BIZTOS HOGY TERHES VAGYOK ANNYIRA FÉLEK MERT NAGYON VÁGYOM A BABÁRA? TALÁN AZ ABORTUSZ AKOZÓT VALAMI PROBLÉMÁT? VAGY CSINÁLJAK EGY TESZTET? AZ MEGCSINÁLHATOM AKÁR MIKOR? DÉLUTÁN IS?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Holnap reggel csináljon egy terhességi tesztet, és akkor kiderül majd. Rendszertelen menses is lehet, de most ne aggódjon semmi miatt, a kisműtétek után adjon időd a szervezetének. Ha nem terhes, akkor a 4 hetet azért várják ki, menjen vissza a kontrollra, és utánna szabad az út. Ha mégis terhes, akkor szedje a vitamin. De ezt majd a terhességi teszt dönti el.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 13:38:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: