• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/ Nő! 
        Olyan gondal fordulok Önhöz , hogy méhsülyedésem van, de már elég jól kint van a méhem és 2 hónap múlva szeretnék teherbe esni. Ez lehetséges? Nem lesz gond belőle? Az orvosom azt mondta, hogy csak a második gyerek után és ha már nem szoptatok akkor fog egy plasztikai műtétet csinálni és, hogy a terhesség alatt a méhem felfelé fog húzozkodni. De ha nem elég erős a gátizomzatom akkor hogyan fogom kihordani a babát? Ön mit javasol, mit kellene tennem?

        A választ előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a méhsüllyedés, gyermekvállalás témában

        Kedves Gyermeket akaró!

        Lehet kapni könyvet, meg van erre gyógytornász is, aki segít a gátizmokat erősíteni, hogy ne legyen gond a terhesség alatt. Egyelőre most mást úgysem tud csinálni, nem kell aggódnia, hogy milyen panaszai lesznek magának a terhesség alatt, azt sajnos nem lehet megjósolni, de szerintem sem fognak súlyosbodni a tünetek, inkább csökkennek. Aztán tényleg a szülés után majd csinálnak egy plasztikát.
        A gyermeke kihordásában az egész probléma szerintem nem játszik szerepet.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-22 11:24:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 20:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: