• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!

        Párommal babát tervezünk,már próbálkozunk is. Figyeltem a peteérésemet és próbáltunk akkoriban a legtöbbet együtt lenni. Rá pár napra enyhébb,néha erősebb alhasi görcseim voltak,amik azóta is vannak(kb. 2 hete). Fura (és lehet,hogy csak bebeszéltem magamnak), de volt egy olyan megérzésem, hogy lehet,hogy terhes vagyok. Egyik este összevesztünk, és a veszekedés közben nagyon begörcsöltem, ez miért van?Ilyen még nem volt, mi összefüggés van a veszekedés és a hasam között? Furáltam, gondoltam esetleg ez egy jel. Viszont ma reggelre megjött a nem várt menzi. Terhesség alatt teljesen kizárt a menzesz,ugye?Ráadásul 23napra, ez is kevésnek tűnik...Miért fájt a hasam? Esetleg petefészek gyulladás lehet? Köszönöm segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Hasfájós!

        Amennyiben a menzeszetől függetlenül is fáj a hasa, akkor lehet chlamydia fertőzés is, ilyenkor ezt ki kell vizsgálni. A másik, hogy a hasi fájdalmat nehéz megmondani mitől van, de mindenképpen azt javaslom nézesse meg magát.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-28 15:43:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 19:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: