• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelettel!az én problémám bonyolult január 12-én volt egy abortuszom majd ismét januárban22-én egészségügyi sajnos bent maradt valami. Februárban együtt voltam a párommal, majd 7-én megjött és 14-ig tartott. Sajnos most márciusban megjött 8-án és 1napig tartott. KÉRDÉSEM:- Megint terhes vagyok? -Vagy nem állt helyre a mestruáció?m

        WEBBeteg szakértő válasza a abortusz témában

        Kedves Hölgyem!


        Abortus és egészségügyi kaparás után legalább 4 hétig nem szabad párkapcsolatot élni, mert a felszálló fertőzés a nyitottabb méhszájon gyakrabban következhet be, arról nem is beszélve, hogy bizony peteérés is lehet, és teherbe is eshet! Ha egy abortus után ismételten védekezés nélküli nemi életet élt, hát bizony lehet megint terhes, aminek újabb abortus lesz a következménye, amiért  Ön a felelős. Csináljon terhességi tesztet, menjen el vizsgálatra, és minél hamarabb gondoskodjon a megfelelő fogamzásgátlási módszerről, hogy a többi abortuszt elkerülje!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 10:57:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: