• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor(nő)!

         

        Egyszer már írtam, én vagyok az a lány aki február 8-án reggel együtt volt a barátjával, és elszakadt a gumi, de még aznap megjött a menstruációja. Az együttlét után 15 nappal csináltam egy tesztet negatív lett, utána a vártnál 4 nappal hamarabb megjött a menstruációm, 6 napig tartott bár nem volt olyan nagyon intenzív de semmi rendelleneset nem tapasztaltam. Nem nyugodtam meg és utánna csináltam még egy tesztet. Ezt az együttlét után 30 nappal csináltam, és ez is negatív. (Nem reggeli vizeletből csináltam, de úgy tudom hogy ilyenkor már minden teszt kimutatná). Még mindig úgy érzem hogy baj van. A melleim eléggé fájnak, és az alhasam mintha egy kicsit meg lenne duzzadva. Sokszor fáj vagy az egyik vagy a másik oldalt vagy mindkét helyen, és úgy érzem fel is fáztam (hajlamos vagyok rá és voltam is már kritikusabb helyzetben is). Az hogy a mellem fáj és megduzzadt a hasam jelentheti azt hogy mégis terhes vagyok? Vagy ez teljesen kizárt?

         

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        Egy 20 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Van 2 negatív terhességi tesztje, ne gondoljon terhességre. Valószínű, van egy hüvelyfertőzése, ami a felfázást is okozhatja. Az alhasi fájdalom, és mellfeszülés lehet a kicsit korábban jött menses következménye, nem kell aggódnia. Egy vizsgálatra viszont el kell mennie az alhasi fájdalom, és felfázás miatt.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-19 10:37:00; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: