• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr.  19éves vagyok és már egy jó pár éve olyan gondom van hogy erösebb a fehérfolyásom minden nap nyomott hagy a fehérnemümön és kelllemetlen szagú amikor voltam nógyógyásznál csak annyit mondott hogy van egy kis folyásom kaptam rá kúpot de még mindig váétozatla és elég zavaró!mért leet ez ??Hogy lehetne megszüntetni???elöre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem írja sajnos, hogy a kúp segített-e? Valószínű egy krónikus fertőzésről lehet szó, amit kezelni kell, a párjával együtt, akkor is, ha nem nemi úton terjedő betegségről van szó. Érdemes lenne ismét elmenni egy vizsgálatra, ahol kenetvétellel lehetne ellenőrizni, hogy mi is okozza a folyást.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 14:57:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 09:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: