• Még mindig késik...:((((((

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr Nő!!!

         

        Köszönöm szépen előző levelemre a válaszát!!

         

        Korábban írtam, hogy 8 évig szedtem Tri-regolt, kb 11 hónapja, hogy abbahagytam. Eddig 35-38 napra jött meg, legutóbb febr 3án azóta  még mindig semmi. Terhes nem lehetek,mindig óvszerrel védekezünk.28 éves vagyok nemsokára 29, párommal úgy tervezzük, hogy az év második felében szeretnék teherbe esni. Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet az oka, hogy még mindig nem jött meg??? Ennyit még sosem késett. Van-e olyan gyógyszer ( fogamzásgátlón kívül) ami beállítja a vérzést. Lehet, nincs is peteérésem, vagy dr Nő szerint baj lehet a hormonokkal???? Meddig várjak, mikor menjek orvoshoz, hogy ha nem jön meg??? Félek, hogy valami komoly bajom van, bár a menstruációm a fogamzásgátló szedése előtt 34-35 napra jött meg. De most már régóta késik. Mi lehet a baj???? Olyan lehet, hogy emiatt nem lehet gyermekem??

         

        Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy hetes menses késés miatt nem gondolom, hogy nagyon kellene izgulni (én kb. egy hétnek számolom...). Nincs olyan nő (de legalábbis nagyon ritka), akinek sose késett a mensese. Lehet egy ciszta, lehet, hogy hormonális rendellenesség van, de szerintem várjon nyugodtan, ha kimaradna a következő menses, akkor menjen el egy ellenőrzésre.




        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 12:43:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 07:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: