• Miért nem bírom a farmert?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        két gyermeket szültem,mindkettőt hüvejen keresztül.a problémám az ,hogy mikor farmernadrágot hordok,túl sok a folyásom és van úgy hogy érzem a szagomat ami nagyon kellemetlen.azelőttsemmi gondom nem volt a farmerekkel.mitől van ez? várom válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!


        Valószínű a fő probléma az, hogy szoros mind az alsónemű, és a farmer is, így nincs meg a szellőzés, talán mostanra érzékenyebb lett, de akár egy fertőzés is okozhatja a panaszokat, erre utal a kellemetlen szag, és a folyás is.
        Fertőtlenítse a farmereket, és alsóneműket, igyekezzen pamut bugyit hordani, tejsavas irrigálást is csinálhat heti 1-2x. Emellett menjen el vizsgálatra is, hogy a folyást a megfelelő gyógyszerrel kezeljék.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-17 11:52:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: