• Kevesebb vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!

        A kérdésem az lenne,hogy a felfázás kihathat-e a menstruációra?Sokszor megyek pisilni,ezért gondolom,hogy fel vagyok fázva.Már legalább 6 terhességi tesztet csináltam(utoljára január 2-án voltunk együtt a barátommal).Negatív lett mindegyik.Januárba is és februárban is megvolt a mensim.Most is megjött,de mintha kevesebb lenne a megszokottól.Nem barnás folyás,piros,mint szokott,ezért is gondolom,hogy nem vagyok terhes és január óta már más jele is lenne.Nem fáj semmim.A doktor nő szerint lehet a felfázástól más jellegű a menstruáció?Kérem segítségét!Köszönöm:Ditte.

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Ditte!


        Valószínű a betegség okozza a menses megváltozását, forduljon háziorvosához, hogy a húgyúti fertőzést is kezeljék.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-15 18:37:40; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: