• Menstruációs késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/ Doktor nő!

        22 éves nő vagyok, eddig rendszeresen, időben megjött a menstuációm. Utoljára január 8-án jött meg, s azóta pedig nem. Mi lehet ennek az oka? Lehet, hogy a stressz okozza, mivel egyetemista vagyok, állandó idegeskedésnek vagyok kitéve, de akkor viszont ez máskor is megtörtént volna. Terhes nem lehetek, mivel a utóbbi időben nem volt szexuális kapcsolatom. Akkor mi zajlik le bennem? Böngésztem a netem, hogy mik lehetnek a kiváltó okai, de nem vagyok bulémiás, nem fogytam, nem is híztam. Nőgyógyászhoz pedig nem merek lemenni!

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel: Enikő.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!


        Stressz, betegség, gyógyszerek, stb... elég sok oka lehet a menses késésének. Lehet, hogy nem volt peteérése, és lehet egy petefészek cisztája is.
        Most van a 2. hónapja, hogy nincs menses, ha nagyon nem akar elmenni orvoshoz, még egy hónap a megengedett... Utána ezért érdemes lenne mégis elmenni, hogy kiderüljön, mi lehet az oka a késésnek. Aggódni nem kell, csak odafigyelni.
        A nőgyógyásztól nem kell félni, ha az ismeretlentől fél, írjon bátran, és segítünk, hogy mi fog történni a vizsgálaton.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-14 16:28:38; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: