• Késik a menzeszem!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Már 5 napja késik a menzeszem. Márius 7-én kellett volna megjönnie. Teszteltem vasárnap tegnap és ma is. MIndegyik negatív. Hihetek a teszteknek? A rákszűrésen andida gyanú merült fel. Kb 2 napja pedig kissé égő érzésem van. Orvoshoz legkésőbb jöő hét pénteken tudok menni és ha addig sem jön meg akkor már tényleg pánikba fogok esni. Ön szerint 3 negatív teszt már valóban azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel nem vagyok terhes?

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        Merci

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!


        Szerintem ne izguljon, azért 3 negatív teszt elég jó eredmény. Ha nem jönne meg, jövő hét közepén még egy teszt, de az égő érzés inkább gyulladásra utal, ami okozhatja a menses zavarát.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-12 01:29:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: