• Mi lehet az ok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/ doktor nő!

        37 éves vagyok, két gyerekem van (14,11 évesek). A menstruációm normális 26, 27 napra szokott megjönni. Az egyik kérdésem az lenne, hogy az este szeretkezés után vérezni kezdtem egy kissé (az utolsó menstruációm 19 napja volt). Netán hamarabb akarna megjönni, vagy a partnerem ujjal való ingerlésétől lehetett ez a probléma, mostanig ilyen nem volt. A következőkérdés: a nőgyógyászom szerint kicsit nagyobb a méhem a kelleténél, és egy aprócska jóindulatú daganatot is felfedezett, ezek mennyire jelenthetnek problémát?

         

        Válaszát nagyon köszönöm, tisztelettel : Enikő, Romániából.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a vérzés témában

        Kedves Hölgyem!


        A jóindulatú daganat valószínű mióma, és egy miómás méh lehet nagyobb is. Ez nem probléma.
        A vérzés miatt vizsgálatot javaslok, mert nem tudjuk, honnan ered a vér. Nem írja, mikor volt rákszűrése, de gondolom, ha orvosnál volt, akkor az is megvolt. Lehet egy gyulladás, a legegyszerűbb ok, amikor a méhszáj kissé vérzékeny, de ehhez vizsgálat kell majd.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-12 11:28:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: