• Felelőtlen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!A kérdésem a következő:3.5 éve nem szedek fogamzásgátló gyógyszert.Férjemmel az óvszer mellett döntöttünk.Február 28.-án volt az utolsó menstruációm ami március 4.-ig tartott.Én március 5.-én felelőtlenül éltem nemi életet "megjegyzem majdnem biztos vagyok benne,hogy partnerem nem ejakulált."Március 6.án újra elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát.Kérdésem:mekkora esélyem van a nemkívánt terhességre ha a menstruációm utolsó napján élek nemi életet?Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Hölgyem!


        Nagyon kicsi. De a nemi úton elkapható fertőzésekre ugyanúgy esélyes.
        A terhesség miatt szerintem nem kell izgulnia, de ha mégse jönne meg a menses, akkor egy tesztet azért vegyen, bár a tabletta hatására kevesebb, és másabb jellegű vérzésre számítson majd.

        Legközelebb legyen óvatos!


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-12 01:14:39; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: