• Miért késik??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Az én problémám elég összetett. Február 6-án volt az utolsó menzeszem, 26 napra jött meg 28 helyett, 5-6 napig volt és elég erős. A mostanit péntekre vártam, ha a 26 napot veszem figyelembe. Nem jött meg. Gondoltam akkor rendesen a 28 nappal számolok, akkor is késik. Aggódok, mert nem jellemző, hogy késik. Az tény, hogy az utóbbi időben elég stresszes életet élek, beteg is voltam (epe), gyógyszert is szedtem. Majdnem egy hétig semmit nem bírtam enni, fogytam is kicsit. Elvileg van okom aggodalomra, mert nem védekeztünk, hanem (időben) megszakítottuk. Tudom h rettentő rossz a módszer...A mellem ugyanúgy fáj, mintha meg akarna jönni, és nem terhességi tünetekkel fáj. Semmi furcsát nem vettem észre magamon, csak hogy késik. A kérdésem annyi lenne, hogy a stressz ennyire hatással lenne rám? Mennyit várjak még? Az együttlétünk után kaptam a gyógyszeres kezelést, ez befolyásolhatja a terhességet? Mik lehetnek még befolyásoló tényezők? Előre is nagyon köszönöm a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Bizony a stressz és a betegség nagyon befolyásolja a mensest, de először is csináljon egy tesztet. Mindenképpen találjanak más védekezési módszert, mert az abortus nem hiszem, hogy a legjobb megoldás lenne, Önnek lenne a legrosszabb.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 11:39:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: