• Hüvelygyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mennyi időbe telik amíg elmúlik a hüvelygyulladás. Február 12. óta kezelem magam az orvos által felírt gyógyszerekkel. Már semmi kellemetlenséget nem érzek "ott". Mikor a legbiztosabb a gyógyulás, vagyis mikor lehet újra szexuális életet élni ?

        Nagyon köszönöm a segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Hölgyem!


        Nem tudom, vajon milyen gyógyszert használ még mindig, de ha elfogy, és nincsenek panaszok, akkor már lehet.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 11:32:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 06:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: