• Hasi panaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megkérdezni,hogy lehet-e esetleg megfázástól a menstruáció alatt erős hasi fájdalmam ,de mindennap görcsölök már 6-dik napja és ritkán szoktam már görcsölni az utóbbi időben ,és elmúltam 47 éves is ,esetleg ez lehet a változó kortól is? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi görcs témában

        Kedves Hölgyem!


        Sajnos nem írja, hogy pontosan hol fáj a hasa? Ezért azt javaslom, hogy menjen el a háziorvosához, mert hasi görcsöket rengeteg dolog okozhat, és ő meg tudja állapítani egy egyszerű hasi vizsgálattal, milyen okok merülnek fel. Ha nem a megszokott mensesgörcsöt érzi, akkor pláne szükséges egy vizsgálat.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 11:23:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: