• Az normális ha a gyógyszerszünet előtti héten már néha fájdogál a hasam mint mikor meg szokott jönni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Kb 1,5 éve szedek gyógyszert, eddig max csk a gyógyszerszünetben fájdogált néha, de előző hónapba is a szünet előtt kb 1,5 héttel már néha fájdogált...aztán megjött napra pontosan,ahogyan kell...és most is még a hétre van gyógyszerem,jövő csütörtökön kell megjönnie, de már múlt héten is,és néha msot is érzem,hogy fájdogál...előző hónapban is írtam ilyen kérdésben Doktornőnek, és azt válaszolta,hogy lehet,hogy valami fertőzés, üljek kamillás vízbe...kipróbáltam,segített azt hiszem...lehet,hogy most is emiatt érzem néha, vagy most is csak szimplán megérzem a menzeszt?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás, hasi fájdalom témában

        Kedves Hölgyem!


        Az természetes, hogy menses előtt vannak hasi görcsök, még a tabletta mellett is. Ha nagyon erősek, akkor másik gyógyszert is ki lehet próbálni. Ha felmerül, hogy mégis egy fertőzés van, akkor viszont egy vizsgálatra lenne szükség, hogy a megfelelő készítménnyel lehessen kezelni. Addig is lehet nyugodtan kamillázni, akár egy kis cickafarkfüvet is keverhet a teavízbe, akkor még jobb lesz.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 11:09:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 15:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: