• KLION-D kúra alatti nemi életet lehet-e élni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő!

        25 éves vagyok, orvosom KLION-D hüvelytablettát írt fel, a hüvelyflóra helyreigazítására. A tájékoztatón az áll, hogy szedése alatt kerülni kell a nemi életet, illetve az alkohol fogyasztását (vendégségbe szeretnénk menni). Az orvosom viszont ezeket nem említette. Mit tegyek? Köszönettel!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        A Klion-D nem a hüvelyflóra helyreállítására, hanem fertőzésre való. Ezért javaslom, a kezelés alatt ne éljen nemi életet. Az alkohol nem befolyásolja a gyógyszer hatását.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 14:03:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 13:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: