• Nagyon világos barnás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor!

        Az elmúlt egy hétben túrós állagú folyásom volt, majd viszketést is tapasztaltam a hüvelybemenetnél. Nem mentem el orvoshoz, mert már régebben is volt ilyen panaszom és a Lactacyd Femina intim lemosó használatával el is múlt. Ennek ellenére tegnap lefeküdtem a barátommal és ma nagyon világos barnás folyást tapasztaltam. Menstruáció előtt vagyok 3 nappal és Mercilon nevű fogamzásgátlót szedek 3 hónapja. Szeretném tudni, hogy a nagyon világos barnás folyásom valami fertőzéssel áll-e kapcsolatban vagy lehet más oka is?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        A barna vérzésre utal, ami valószínű a gyulladás miatti vérzékenyebb méhszájból ered. A gyulladás oka pedig valamilyen fertőzés, erre utal a folyás, amit véglegesen intim lemosóval azért nem lehet eltüntetni, mert belül van, és a kórokozóra valószínű gyógyszer kell, tehát én egy vizsgálatot javasolnék mégis.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 12:03:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: