• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor Nő/Úr! Két gyermek édesanyja vagyok! Van egy 6 és 2 éves kislányom! Úgy döntöttünk a párommal, hogy a védekezést a továbbikban hurok felhelyezésével szeretnénk megoldani, aminek a felhelyezése 2008. október 14-én meg is történt. Előtte fogamzásgátló tablettát szedtem! A menstruációm azóta eléggé össze-vissza jön meg, de azt mondta a nőgyógyászom, hogy az elején ez így természetes, el kell teljen egy kis idő, hogy a szervezetem elfogadja. Leírnám, hogy mikor voltak a menszeszeim: 2008. okt.11-15-ig, nov 1-14-ig, dec.3-12-ig, 2009. jan. 4-11-ig, jan. 30-febr. 7-ig. A ciklus.hu web-es oldalon szoktam regisztrálni ezeket az időpontokat és ott ki is számolják, hogy a következő mikor kell hogy legyen. Számításaik szerint február 27-én kellett volna a következő mensz. legyen, de nekem még azóta sem jelentkezett semmi. Lehetséges, hogy hurok mellett terhes legyek???? Várjak még vagy nagyon gyorsan keressem fel nőgyógyászom?? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Korpa Valéria

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció, spirál témában

        Kedves Hölgyem!


        Szerintem csináljon egy terhességi tesztet. Annak biztos eredménye lesz, és várhat még, nincs olyan nagy csúszásban. Ahogy számolom az "ideális" 28 naphoz képest csak egy héttel, az Ön átlagához képest pedig néhány nappal.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 11:50:36; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 09:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: