• Petefészelciszta - Norcolut

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Doktor Úr! Egy éve és 6 hónapja rendszeresen járok nőgyógyászhoz. Ok: rendszertelen vérzés (intenzitás, szín, kísérő tünetek), 5 év alatt 50 kg hízás (extrém étkezési szokások nélkül), hajhullás, több, mint egy évi védekezés nélküli rendszeres nemi élet mellett sem estem teherbe. Dg: cysta (egy oldali, majd két oldali, majd megszünt - a többszöri UH- eredmények alapján). Majd az utolsó rendes vérzésem 2008. nov. közepén volt, azóta 4-5 nap volt, amikor nem volt valamennyi vérzésem (inkább kevesebb, de általában fél tamponnyi/nap). Voltam azóta is nőgyógyásztai UH-n, eredmény: jobb oldali 4,1 cm-s ciszta. Majd a következő UH-n nem volt ciszta. Norcolut-t kaptam, 5*2 tbl-t kellett ennem. 3 napja reggel megettem az utolsó tbl-t is, azóta megint vérzem, változó intenzitással. A nőgyógyászom azt mondta, hogy akkor menjek vissza hozzá, mikor elmúlt a vérzésem. Mit tegyek? Ez a "várt hatás" a Norcolut-tól?

         

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészekciszta témában

        Kedves Kérdező!

        Norcolutot abbahagyta ,akkor vérzésnek kell jönnie- a leírtak alapján egy komplex endokrin kivizsgálás kell, olyan hormonvizsgálat amit belgyógyászati endokrin labor tud produkálni.


        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-10 01:16:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 13., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: