• Lehet terhes vagyok????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        A kérdésem az lenne: hogy én szedtem 3 hónapig a Tri-regol  nevezetü fogamzásgátlo tabletát .Ment minden simán  , csakhogy bekerültem a korházba , be kellet feküdnöm  neurologiai betegségem miatt   ezért nem tudtam időben feliratni a gyogyszert és nem tudtam a következö adagot elkezdeni szedni.

        Késöbb elmentem miután kikerültem. Az orvosom fel irta és azt mondta szedjem a következö vérzésem elkezdésekor a tablettát , csakhogy a vérzésem nem jött meg a szokásos idöben .  Imár 2.5 hete késik.   Csináltam terhességi tesztet de negativ lett!

        Az lenne a kérdésem hogy várjak még a vérzésemre és ha nem jön meg csináljak még egy tesztet vagy pedig azzonnal jelentkezzek az orvosomnál???????

        Vajon összefügésben van ez a dolog a fogamzásgátlo tablettámmal??????

        Legyenek szivesek válaszolni nagyon aggodom hisz egy gyermek nagyon nagy felelősség és szeretnék  idöben dönteni!

        Köszönöm!

        Tisztelettel : Molnár Orsi

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgtlás témában

        Kedves Hölgyem!


        Mikor csinálta vajon a terhességi tesztet? Ha egy hét elmúlt, akkor ismételje meg, de szerintem nem terhes. A fogamzásgátló szedése után gyakran előfordul, hogy nem jön meg a menses a várt időben, van, akinél több hónapot is késik. Talán érdemes lenne egy alacsonyabb dózisú készítményt szednie...
        Konzultáljon kezelőorvosával, hogy mikor kezdje el szedni a tablettát ismét.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-09 11:19:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: