• Most elvetéltem vagy terhes se voltam???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.nő!Legutóbb február 05-én jött meg és 9 -ig tartott.a honap közepe felé kezdtem érezni hogy ereszkednek a melleim és egyre érzékenyebbek leszenk a mellbimbóim.De nem figyeltem rájuk mert arra gondoltam biztos megint csak beképzelem magamnak hogy terhes vagyok.Aztán már annyira érzékenyek lettek a mellbimbóim hogy az is fájt ha a felsőm hozzáér.És jött még rá a többi tünet szédültem és émelyegtem és délutánonként nagy fáradtság tört rám és mindig aludnom kellett.Február csak 28napos vol nekem mégis 5-én megjött.Előszőr csak barna folt most pedig ömlik és vércsómók meg cafatok is jönnek ...Most elvetéltem?És ha igen akkor miért lehetett ez?És ahogy megjött elmult a nagy mellfájásom de még meg vannak ereszkedve mert fellette elég eres.És délutánonként is álmos vagyok és fáradt.Már nem tudom van e értelme még egy tesztnek.Csináltam egyet de azt szerintem nagyon hamar és mivel negatív lett azért nem is nagyon figyeltem rá.És nem tudom befolyásolja a vetélés esélyét a nemi együttlét?Válaszait előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!



        Ilyenkor már csak vizsgálattal (UH, vérvizsgálat) lehet megmondani, ha meg lehet egyáltalán, hogy terhes volt-e. Ha a vérzés nem csökken, továbbra is darabos, és alhasi görcsök erősödnek, akkor orvoshoz kell fordulnia. Az együttlét nem befolyásolja a vetélést, de most, vérzés idején nem a legszerencsésebb, mert a méhszáj jobban nyitott, és fertőzés is könnyebben kialakul.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-06 22:01:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: