• Miért ilyen a menstruációm?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő/Úr!Az előző hónapban a menstruációm 1 nappal korábban jött meg és csak 2 napig tartott.mennyisége kevés volt,a színe inkább barna,de volt benne piros is és egy kicsit nyálkás volt.A mostani 4 napot késett,még nem tudom hány napig lesz.A mennyisége most is kevesebb a megszokottnál,de ez már piros,de a nyúlóssága megmaradt.Terhességi tesztet csináltam és negatív lett.Mitől lehet ez?A nőgyógyászhoz 16.-ára kaptam időpontot.A mostani menstruációm előtt nagyon fájt a derekam,és érzékeny volt a mellbimbóm.A mellem már nem fáj,a derekam még egy kicsit.December óta nagyon stresszes az életem,lehet hogy ez az oka ennek a vérzésnek?Sokat fogytam.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Fontos ilyenkor, hogy hány éves, mennyi kilóból mennyit fogyott... De jól gondolja, a stressz, a fogyás befolyásolhatja a mensest is. Emellett lehet egy petefészek cisztája, ami a fájdalmat, és a menses megváltozását is befolyásolhatja. Ez a vizsgálaton majd kiderül, valószínű UH is fog készülni, ne izguljon.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 12:07:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: