• Duzzanat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A kérdésem ezúttal nem magamra, hanem a páromra irányulna. A vaginájában, alul egy amolyan duzzanat van, ami hogyha érintkezik bármivel is, fájdalmat okoz neki. Ez mitől lehet? Továbbá, nem biztos, hogy köze van hozzá, ugyanis a havi vérzés is közeleg, de pár napja enyhén véres volt a vizelete is. Nagyon aggódik, hogy vajon komolyabb baja lehet-e, vagy mégis mi ez. Mihamarabbi válaszát előre is köszönettel várom.

        WEBBeteg szakértő válasza a duzzanat, hüvely témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy nőgyógyászati vizsgálatra lenne szükség, mert lehet, hogy egy Bartholin-tályogja, vagy cisztája van, ami kezelést igényel.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 22:19:42; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: