• SEGÍTSÉG!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Úr!2 éve elmentem a nőgyógyászomhoz,mert fájt a végbélnyílásom és a mellemből enyhén fehérszínű váladék ürült nyomásra,a tenyésztésen kiderült,hogy candida fertőzésem van,adott az orvos antibiotikumot amit nekem és a páromnak 2 szemet be kellett vennünk de ettől se lett jobb,kiharcoltam egy mamográfiai vizsgálatot amin  hála az égnek minden jó volt.nos ennek már 2éve és a még mindíg folyik a mellemből ez a valami,amit csak megtehettem minden utat végigjártam de senki semmit nem mond,(25 éves vagyok és van egy 6 éves kislányom)  kérem segítsen!!!Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a candida témában

        Kedves Hölgyem!


        Egy candida fertőzés, (ami gomba), nem fog meggyógyulni antibiotikum hatására. Nem írja, van-e még folyása, de ha igen, akkor azt kezelni kell, nőgyógyászati vizsgálatra van szükség. A fehér váladék miatt háziorvoshoz, majd endokrinológushoz kell elmenni, és ellenőrizni kell a prolaktin nevű hormon szintjét, ami ilyet okoz. A mammográfia ilyen életkorban nem a legmegfelelőbb vizsgálat, helyett UH-ot szoktak készíteni, de a hormonszintet kell majd ellenőrizni, és szükség esetén gyógyszert kell szedni, vagy további vizsgálatokat kell csinálni.



        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-05 11:18:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! Nekem olyan problémám van, hogy menzesz előtt van hogy már 2 héttel előtte beütnek a PMS tüneteim. Azok közül is a mellfájdalom a legrosszabb. Na már most ez elég zavaró hiszen így 1 hónapban maximum 2 hét nyugtom van . Előző...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Állandó hüvelygyulladásom van.30éves vagyok,még nem szültem.Az egész úgy kezdődött hogy decemberbe antibiotikumot kellett szednem,folyás jelentkezett.Hüvelygyulladást állapitottak meg,macmirorort használtam nem...