• Menzes alatti szex?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Szakértő,

        Szeretnék érdeklődni, hogy mi a véleménya a menzes alatti szexről? Ajánlja e vagy sem, és ha igen akkor mégis milyen körülmények mellett. Nemrég vettem Pharmatex nevezetű fogamzásgátló kúpot. Ebben az időben ajánlatos e ezt használni - Menzes és hüvelykúp mehet e egyszerre? ill. ezzel a kúppal mennyire garantált a védekezés?

        Köszönöm válaszát

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Hölgyem!


        A Pharmatex nem nyújt 100 %-os védekezést, de pl. az óvszer sem. Megfelelő használat esetén viszont ó eredményeket lehet elérni. Menses alatt azért nem ajánlott az együttlét, mert ilyenkor a méhszáj nyitottabb a szokásosnál, és nagyobb a felszálló fertőzések lehetősége. Azt nem gondolom, hogy ilyenkor a Pharmatex megfelelő védelmet nyújtana.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 22:07:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: