• Kérdés Dr Farkas Ágneshez

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő!20 éves lány vagyok.Már hónapokkal ezelőtt irtam Önnek azzal kapcsolatban hogy diane35-t szedek de amióta szedem állandóan éhes vagyok különösen az édességeket kivánom..Tanácsként irta hogy egyek zöldséget gyümölcsöt stb de sajnos ezt nem mindig birtam ki igy már hiztam 3-4 kg-t..Most 2 hónapja abbahagytam(mivel szakitottunk párommal) de gyanitom hogy a hormonháztartásomba jól bekavart a gyógyszer mert azóta még nem jött meg a menstruációm pedig régen rendszeres volt a menstruációm.És bár némivel csökkent az éddesség iránti vágyam de sajnos ez csak arra elég hogy tartsam a sulyomat mert még most is vannak olyan pillanatok hogy ugy érzem muszáj valami édességet ennem.Ez nagyon rossz különösen hogy fogamzásgátló szedése alatt csinos voltam nem volt semmi ilyen problémám.172 cm 54 kg most meg 58..le szeretnék adni 3 kg-t de ez igy nem megy.Köze lehet ennek még mindig a hormonális változásokhoz?Abban reménykedek ha beáll majd a ciklusom vagy legalábbis végre megjön akkor végre visszaáll a régi rend..Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!


        Ha a következő hónapban sem jönne meg a mensese, akkor érdemes elmennie egy nőgyógyászati vizsgálatra. Szépen lassan vissza fog állni a rendszeres menses, és nem lesz gondja a súlyával sem, ne aggódjon. Az 58 kg egyébként egyáltalán nem sok, persze Ön sokkal hamarabb megérez 2-3 kg-ot is, mint azt bárki más meglátná.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 13:17:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: