• Fájdalmas probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő/Úr!

        Az Ön segítségére lenne szükségem.Most 22 éves vagyok és a  problémám pár évvel ezelőtt kezdődött.Valamilyen oknál fogva szinte folyamatosan szenvedek a bakteriális vagy a gombás fertőzés tüneteitől.Már több orvost is kipróbáltam de sajnos a helyzet nem igazán javult.Mára már az együttlét is fájdalmassá vált.Most is szedtem gyógyszert és kúpot is hazsnáltam de semmi javulás,pedig betartok minden szabályt.Mi lehet a problémám?

        Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!


        Ennyi információ az Ön esetében sajnos nagyon kevés ahhoz, hogy segíteni tudjunk. Jó lenne tudni, Önt mivel kezelték, mennyi ideig, milyen vizsgálatok, kenetvételek történtek. A párját vizsgálták-e, kezelték-e?
        Illatosított betétek, intim lemosók használata tilos, wc előtt és után is kézmosás, és tiszta vizes lemosás. Írjon bővebben, és megpróbálunk segíteni, hátha van még olyan módszer, amit nem próbált.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 21:50:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: