• fáj....

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok!20 éves lány vagyok.pár hónappal ezelőtt kimaradt a menstruációm és azóta sokkal rövidebb ideig van meg mint kellene.régebben megvolt 6 napig most meg örülök hogy három napig meg van.az első két napba nagyon erős vérzésem van és a harmadik napon meg már alig jön valami.és miután kimaradt néha-néha erős alhasi fájdalmaim vannak.terhességi tesztet is csináltam negatív lett a doki is azt mondta h nem vagyok terhes.12 éves korom óta menstruálok és eddig nem voltak ien problémáim.még azt sem lehet mondani h tulságosan stresszelem magam mert nincs miért a magánéletemmel is minden rendben.semmi gond nincs ami miatt aggódhatnék és kiválthatná a tüneteket.a menstruációm is rendszeres volt 14 éves korom óta.nemi életet pedig már 15 éves korom óta élek.mi lehet a baj? köszönöm előre is a válaszát:Zsuzsi

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Zsuzsi!


        Valószínű valamilyen hormonzavar van a háttérben, de egy UH sem ártana, mert lehet van egy petefészek cisztája, ami kontrollt igényel.
        A hormonzavart vérvétellel lehet ellenőrizni, tehát egy nőgyógyászhoz kellene elmenni kivizsgálásra.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 21:45:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: