• Hüvelyi folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! 2-3 éve küzdök lassan a hüvelyi folyással ami sűrű fehér, és az illata kellemetlen! Voltam már nőgyógyásznál ez miatt és kiírta a Canesten kombi hüvelykúpot és krémet. 2-3 hétre ez elmúlt de utána ismét jelentkezett! Mára már nem tudom mit tegyek! Amikor elmúlik a mensesem utána rögtön jelentkezik. Segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!


        A Canesten kombi az első lépcső, ezen kívül még több gyógyszer is lehetne adni Önnek, és persze ellenőrizni kellene, hogy csak gomba, vagy esetleg baktérium is van a fertőzés mögött. Tehát ismét vizsgálat, és új gyógyszerek, és ne felejtse el a párját is kezelni kell.


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 21:32:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: