• Hüvelygomba

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        32 éves leszek, 3 éve élek párkapcsolatban, és olyan problémám van, hogy szinte minden szeretkezés után gombás fertőzésem alakul ki. Eleinte voltam nőgyógyásznál, de mindig csak felírtak rá valamit, és semmi további kivizsgálást nem végeztek, hogy ennek mi lehet az oka. Bár egyszer csináltak egy terheléses vércukorszint mérést, de annak jó lett az eredménye. Most már nem fordulok nőgyógyászhoz, hanem canasten kombit szoktam használni, amitől rendbe is jövök, de ott tartok, hogy e miatt már nincs is szexuális életünk. A páromnak nincs semmi panasza, ill. ő is kezelte magát mikor én. Kérem segítsenek, mert gyermeket is szeretnénk, de így nem tudom hogy fog összejönni.

        Előre is köszönöm!

        Jucus

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

         

        Esetleg érdemes lenne egy leoltást végezni egyéb kórokozókra is hátha van valami más is, illetve szájon át is szedni kéne mindkettejüknek gombaellenes szert / PL Omikral 100 mg  vagy Diflucan 150 mg/ Beszélje meg orvosával.

         

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 20:52:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: