• Most akkor mi a teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DoktorNŐ/ÚR!

        Nem tudom, mitévő legyek és ezért fordulok Önökhöz. Decemberben volt egy sopntán vetélésem, ami után nem maradt abba a menszeszem, és kaptam rá gyógyszert. Utána rendesen megjött január 13-án. 23-án voltam nőgyógyásznál és megállapította, hogy peteérésem lesz és lehet kisérletezni a babára, mert minden rendben. Ahhoz, hogy sikerüljön, kaptam Duphaston gyógyszert, amit addig kellett szednem, amíg meg nem jön. 02.13-án elkezdtem barnázni, meszi előtt szokott ilyen lenni, így abbahagytam a gyógyszert. Orvosom szerint 4-5 nap és megjön. Nem jött. 30 naposak a ciklusaim, a 32. és a 38. napon csináltam tesztet, mindkettő negatív lett. Ma vagyok az 50. napomon és még mindig nem jött meg. 02.13-tól 3 napig voltak barna foltjaim, de nem volt piros egyáltalán. Pár napja viszont nagyon fáj a mellem, eresedik is, más tünetem semmi. A folyásom fehér és krémes. Új tesztet nem csináltam, mert nem akarok csalódni.

        Bár nem tudom, hogy volt-e peteérésem, és ha most nem volt, akkor mikor lesz, kell-e gyógyszert szednem, vagy valami? Várjak-e a következő mensziig vagy mindenképpen menjek orvoshoz? Tanácstalan vagyok, mert szeretnénk nagyon babát.

        Kérem segítsenek, hogy mitévő legyek!

        Köszönöm, Ági

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Ági!

        Egyelőre még várakozzon, bár azért 50. napon már kellene jönni a vérzésnek. Ha 1 héten belül nincs menses, akkor ultrahang vizsgálatra lenne szükség.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-04 12:47:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 06:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: